0736 - 69 74 87info@vikhems-stadfirma.se

Dödsbostädning i Lund med omnejd

Dödsbostädning i Lund med omnejd

Är du intresserad av att få hjälp med dödsbostädning i Lund eller i någon annan stad eller ort i dess omnejd? I så fall har du kommit helt rätt. Vi på Vikhems-städfirma har såväl kompetensen som erfarenheten att åta oss det allra mesta inom städbranschen. Genom att erbjuda helhetslösningar, som är kundanpassade, så hoppas vi att alla som anlitar oss blir så nöjda som de förväntar sig.

RUT-avdrag

Alla privatpersoner som anlitar oss på Vikhems-städfirma för dödsbostädning i Lund eller dess omnejd kan självfallet använda sig av RUT-avdraget. Om du inte redan visste det, så är RUT-avdraget en skattefinansierad reform, som ger alla privatpersoner möjlighet att dra av en viss del av arbetskostnaden vid anlitandet av en städfirma för exempelvis dödsbostädning. I skrivande stund har man möjlighet att dra av 50 procent av arbetskostnaden via RUT-avdraget. Vi på Vikhems-städfirma har arbetat med RUT-avdraget i många år, så vi kan det mesta som rör detta. Om du undrar över någonting som rör RUT-avdraget, så är du välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig.

Begär en offert

Om du vill, så kan du begära en offert, om du är intresserad av att anlita oss för någon av våra tjänster (exempelvis dödsbostädning). Fördelen med att begära en offert är att man kan fundera över vårt erbjudande i lugn och ro. Man slipper på detta viset att bestämma sig i all hast. Vi rekommenderar alla våra kunder att begära en offert. Här hos oss på Vikhems-städfirma är det alltid fullständigt kostnadsfritt att begära en offert. Hör av dig till oss, om du vill veta mera om hur det fungerar att begära en offert av oss.

Hör av dig till oss, om du vill anlita oss för exempelvis fönsterputs eller någon annan av våra tjänster inom städning och dylikt. Vi ser verkligen fram emot att kunna hjälpa dig på bästa möjliga vis.